Huis kopen zonder spaargeld

Is niet voor iedereen mogelijk dit is onder ander afhankelijk van de woonplaats waar je wilt gaan wonen. Iemand in het noorden van Nederland zal wellicht meer succes hebben dan iemand in de randstad. Wil jij voor jou weten of jij mogelijkheden hebt voor een huis kopen zonder spaargeld. Bereken het nu.

Vermeld hier je postcode en het huisnummer van de woning die je wilt gaan kopen.

   Huis kopen zonder spaargeld

Ook in 2019 zijn er nog steeds mogelijkheden om een huis te kopen zonder spaargeld. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze unieke werkwijze en omdat wij werken met de juiste contacten in deze bewegelijke kopers markt. wij nodigen je uit om een vrijblijvende berekening te maken. Zonder verplichtingen en of kosten. Je weet dan ook direct  hoeveel eigen geld je nodig hebt. Wij werken vanuit centraal Nederland en bedienen daardoor elke provincie. Dus wanneer je nu in Friesland, Noord Brabant of in alles wat er tussen ligt een huis wilt gaan kopen. Wij van RegelingFD helpen jou. Door onze landelijke connecties met makelaars en notarissen kunnen we jou als koper in zijn totaliteit helpen.

Huis kopen zonder spaargeld

Nu je alleen nog maar 100% van de woningwaarde mag financieren zal je de overige kosten zelf moet betalen. Deze kosten zijn al gauw tussen de 5 en 6 % van de aankoopprijs. Deze kosten bestaan voornamelijk uit de:

 1. overdrachtsbelasting
 2. notaris
 3. hypotheekadvies en bemiddeling
 4. het aanvragen van een bankgarantie
 5. taxatie van de woning
 6. Wanneer je de woning koopt met NHG vragen zij 0,9% van het gewenste hypotheekbedrag als borgstelling

Verplichte eigen middelen

Bij veel banken en dienstverlenende hypotheekadvies kantoren hebben ze als vereiste dat je gemiddeld 5% van de koopsom aan eigen spaargeld hebt. In een voorbeeld van een huis van € 250.000,00 betekend dat zij jou verplicht stellen om € 12.500,00 aan eigen middelen inbrengt.

Via ons is een huis kopen zonder spaargeld vaak nog wel mogelijk:

Dat geld wel voor plaatsen buiten de randstad. Plaatsen als Utrecht, Amsterdam, Hilversum heb je meer dan 5% aan eigen spaargeld nodig. Dat komt omdat daar de markt overspannen is en men veel en tegen elkaar gaat overbieden. Zodoende ga je het in dit soort plaatsen niet redden

Wij van

huis kopen zonder spaargeld

Helpen jou dan ook graag op weg. We zorgen naast een goed hypotheekadvies ook voor een juiste eenvoudige en duidelijke begeleiding in het gehele proces van de aanvraag. Door te kiezen voor onze dienstverlening voel je je dan ook meer dan welkom.

Wil je eerst nog even wat meer informatie en uitleg dan vind je dat hier. Wie een huis koopt heeft een notaris nodig hierin bemiddelen wij niet en zijn hier ook geen partij in. Wel kunnen we je door linken naar notariskantoren en hun informatie over hun tarieven. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en aan u om hiervoor te kiezen.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

  Contact met RegelingFD

  Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.