Familie hypotheek

Familie hypotheek een veilig gevoel moet dat geven. Een huis kopen met je familie is dan ook een mooi begin voor diegene die voor hun ouders willen gaan zorgen. Maak nu een online berekening. Wil je eerst meer weten scrol dan gerust eerst even verder naar beneden voor het gehele bericht.

Indien niet van toepassing vul dan een 0 in.
Postcode en huisnummer

 

Veelal zijn het inwoners van Nederland waarvan de een een buitenlandse achtergrond heeft en deze wens heeft. Landen als Turkije, Italie en Griekenland is het heel gebruikelijk dat wanneer de ouders op leeftijd zijn zij dan bij hun kinderen gaan wonen. Wat is er dan mooier om een familie hypotheek aan te vragen via RegelingFD. Wij zijn precies op de hoogte van deze speciale regelgeving en eisen die geldverstrekkers aan een familie hypotheek stellen.

Broer en Zus

Broer en zus komen ook in aanmerking voor deze hypotheek constructie. Net zoals Broer en Broer hypotheek of Zus en Zus familie hypotheek bedenk een combinatie en het kan binnen de familie. Uiteraard is het dan wel verstandig om je vooraf te realiseren dat wanneer een van de partijen vertrekt hoe dan verder. Stel je broer of zus die vertrekt omdat hij of zij een partner tegen komt en hiermee wil gaan samen wonen. Als jou persoonlijke financieel adviseur bespreek ik graag met jou alle voor en tegens en maak een gedegen inventarisatie. dit doe ik om later geen misverstanden te hebben over wat er met jullie is besproken.

Voordelen van een gezamenlijke hypotheek zijn:

 • lage maandlasten
 • meer financiële ruimte voor andere belangrijke zaken
 • bij werkeloosheid of arbeidsongeschiktheid blijven de lasten vaak voldoende betaalbaar
 • dure risico verzekeringen voor dit scenario is dan vaak ook niet  nodig

Risico’s en beperkingen van een gezamenlijke hypotheek zijn:

 • wanneer er één of meerdere familie leden het huis verlaat blijft de ander achter met een (te) hoge maandlast
 • het vertrekkende familielid kan niet direct een ander huis kopen deze heeft namelijk nog een gezamenlijke hypotheek op naam
 • weet dat er kosten gemaakt moeten worden om los te komen van de familie hypotheek
 • ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid altijd notarieel geregeld moet worden

Dit zijn nog maar enkele voor en tegens welke zijn weergegeven voor de overige informatie en advies komt

Familie hypotheek

dan ook graag met jou in contact bel nu.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

  Contact met RegelingFD

  Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.