Eigen geld en een huis kopen

Iedereen die een eigen huis wil kopen heeft hier tegenwoordig eigen geld voor nodig. Eigen geld en een huis kopen hoeveel heb ik dan aan eigen geld nodig wanneer ik een huis ga kopen. Bereken daarom nu hoeveel eigen geld jij nodig hebt bij het aankopen van jou droomhuis.

Indien niet van toepassing vul dan een 0 in.
Van de aan te kopen woning dit is noodzakelijk voor het kadastrale onderzoek! Zo kan het berekend worden of en hoeveel eigen geld je nodig hebt.
   Bereken hoeveel eigen geld en hypotheek ik nodig heb.

 

Wie een hypotheek berekening aanvraagt via RegelingFD zal aangenaam verrast worden hoeveel eigen geld er meegenomen moet worden bij de aankoop van jouw droomhuis. Eigen geld en een huis kopen wordt voor veel mensen steeds moeilijker gemaakt. Dit heeft te maken met wetgeving. Deze wetgeving is de afgelopen jaren steeds meer aangescherpt. Waar je vroeger tot wel 7 keer je bruto jaar salaris mocht lenen is dat nu stukken lager. Het ligt nu tussen de 4 a 5 keer je bruto jaar salaris. Vergelijk gerust onze berekening met die van de andere hypotheek bemiddelaars. Je zult zien dat je al gauw minder eigen geld nodig hebt via RegelingFD. Dit heeft namelijk te maken met onze unieke werkwijze. Bij ons is niets standaard elke aankoop staat op zich.

Woonplaats

Eigen geld en een huis kopen is ook afhankelijk van de woonplaats. Dit alles heeft te maken met de populariteit van de woonplaats. Iemand die in Amsterdam wil gaan wonen heeft aanzienlijk meer eigen geld nodig dan iemand die bijvoorbeeld in Ede wil gaan wonen. Dat komt met name dat in Amsterdam de woningen voor de vraagprijs en of ver daarboven worden verkocht. In Ede is dit echter nog niet het geval en worden in Ede nog steeds woningen verkocht beneden de vraagprijs.

Eigen geld en een huis kopen

Hangt samen met de aankoopprijs en de taxatiewaarde deze twee punten bepalen hoeveel eigen geld je nodig hebt voor de aankoop van je droomhuis. Hoe hoger de taxatiewaarde is in vergelijking van de aankoopwaarde des te lager is het bedrag wat je uiteindelijk aan eigen geld nodig hebt. Ook hierin scoort RegelingFD heel hoog. Nadat wij kadastraal onderzoek hebben gedaan kom je bij ons beter uit dan bij collega bemiddelaars.

Wil je meer weten lees dan verder.

Eigen geld en een huis kopen

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.