Besparen

Iedereen die wil besparen die kan dat ook. Hoe dan zul jij je afvragen? Laat mij je hierbij helpen. Vul het contactformulier in en geef aan waarop jij wilt besparen.

Ja ik wil ook besparen
Meerdere opties aanvinken is mogelijk.
reCAPTCHA is required.

Hypotheek

Betaal jij nu niet teveel aan hypotheekrente want de hypotheekrente is nu laag. Geef aan dat je dit wilt laten nakijken en we gaan er dan ook samen naar kijken. Het samen kijken naar de mogelijkheden doen we in een eerste oriëntatie gesprek. Dit oriënterend gesprek is vrijblijvend en gratis. Tijdens dit gesprek bepalen we samen of er mogelijkheden zijn om de maandlasten te verlagen.

Overlijdensrisicoverzekering

Wie een eigen huis heeft heeft hierbij dus ook vaak een overlijdensrisicoverzekering afgesloten. De te betalen maandpremie voor deze verzekeringen zijn de afgelopen jaren fors gedaald. Heb je deze overlijdensrisicoverzekering afgesloten voor 2014 dan is de kans groot dat je nu veel te veel aan premie betaald. Deze verlaging kan wel oplopen tot aan 70%. kijk ook even naar mijn YouTube bericht

Goedkope Autoverzekering

Maatschappijen passen regelmatig hun premies aan. Jij kan hier dus van mee profiteren neem dan ook contact met mij op en we gaan samen naar jou autoverzekering kijken of deze nog actueel is. We kijken naar de dekkingen en voorwaarden

Kredieten

Naast de hypotheekrente is ook de kredietrente flink gedaald de afgelopen jaren. Niet iedere geldverstrekker en of kredietmaatschappij zoals een Primeline, Comfortcard en of ander krediet verstrekker heeft deze rente aangepast. Zodoende dat je bij hun nu nog vaak het oude afgesproken rente tarief betaald. Deze rente is vaak hoger dan wanneer je deze nu over sluit naar de huidige krediet mogelijkheden. Geef aan dat je een krediet hebt dan nemen we dit ook gelijk mee in de vergelijking.

Schadeverzekeringen

Iedere Nederlander heeft gemiddeld 3 schadeverzekeringen denk hierbij dus aan een aansprakelijkheid, inboedelverzekering en reisverzekering. Uiteraard zijn er nog veel meer schade verzekeringen. Ik adviseer jou om hier eens per drie jaar naar te kijken om deze actueel aan je wensen te houden.

Uitvaartverzekering

Ook uitvaartverzekeringen zijn van die verzekeringen die eenmaal gesloten zijn stoffig in de kast liggen. Pas kwam ik bij een crematie hierbij was ook sprake van onderverzekering. Toen kwamen de nabestaanden dan ook voor een verassing van € 2.200,00 te staan die ze uit eigen middelen moesten bijbetalen.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

    Contact met RegelingFD

    Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

    RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.