Ontstaan van Studieschuld Hypotheek

Een hypotheek aanvragen met een studieschuld moeilijk? Niet via ons!

Ontstaan van Studieschuld Hypotheek is in het leven geroepen voor woning zoekende(n) die problemen ondervinden bij een hypotheek aanvraag met een studieschuld. Studieschuld Hypotheek heeft de oplossing voor alle meest voorkomende problemen waar jij tegen aan loopt bij een hypotheek aanvraag. Laat ons je helpen.

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen?

Bereken dan nu gratis je hypotheek mogelijkheden en ontvang direct antwoord

Welke soort Studieschuld heb jij?

Heb jij de OUDE STUDIEFINANCIERING regeling. Van voor de 1e september 2015 dan zijn de maandlasten voor het terugbetalen van de lening vaak hoger en wegen ze zwaarder mee wanneer je een hypotheek aanvraagt.

Heb jij de NIEUWE STUDIEFINANCIERING regeling. Welke is
ingegaan na de 1e september 2015 dan ben jij een van die gelukkigen
die een hogere hypotheek kunnen aanvragen

Voorbeeld zonder studieschuld

Bij een inkomen van bruto € 42.000,00 per jaar en een gekozen hypotheekrente percentage van 1,2% gedurende 10 jaar is uw max. hypotheek mogelijkheid € 195.673,00. Uw bij behorende maandlast bij deze hypotheek bedraagt € 647,50 per maand.

Voorbeeld met oude studiefinanciering

Heb jij met dezelfde € 42.000,00 bruto jaarinkomen daarnaast ook een studieschuld van € 24.000,00 en is deze volgens de oude studiefinanciering regeling afgesloten dan kun jij nog maar een maximale hypotheek aanvragen ter grootte van € 148.530,00. Jouw maximale hypotheek is nu met ( €195.673,00 – € 148.530,00) € 47.113,00 afgenomen.

Geldverstrekkers verlagen je maandlasten die je maximaal mag uitgeven voor bewoning met (0,65% van € 24.000,00) is € 156,00 per maand.

Voorbeeld met nieuwe studiefinanciering

Uitgaande van de inkomen gegevens en even hoge studieschuld welke is weergegeven in het voorbeeld met de oude studiefinanciering. Dan mag je met de nieuwe studiefinanciering meer lenen.  Jouw maximale hypotheek die jij met de nieuwe regeling kunt aanvragen bedraagt € 170.289,00. Jouw maximale aan te vragen hypotheek is met de nieuwe studie financiering regeling met (195.673,00 – 170.289,00) € 25.384,00 afgenomen.

Geldverstrekkers verlagen je maandlasten die jij maximaal mag uitgeven voor bewoning met (0,35% van € 24.000,00) is € 84,00 per maand.

Door middel van deze twee voorbeelden is de invloed van een studieschuld en de hoogte van een maximale te verkrijgen hypotheek duidelijk te zien. Wat het betekend in jou situatie leg ik je graag persoonlijk uit in een gratis oriënterend gesprek.

Ontstaan van Studieschuld Hypotheek 

Ontstaan van Studieschuld Hypotheek is in het leven geroepen door Johan Regeling van RegelingFD.  Johan Regeling is een Financieel Specialist in het oplossen van problemen.  Problemen die je gedurende een hypotheek aanvraag kunt tegen komen “Studieschuld Hypotheek” is er één van. Veel beginnende huizenzoekers zijn op deze krappe markt op zoek naar een huis en een hypotheek.

Hierbij is een veel voorkomende kreet ik heb een studieschuld, nu ik een hypotheek nodig heb zit deze studieschuld mij in de weg.  Aangezien ik deze puzzel al verschillende keren heb gemaakt voel ik mij als een vis in deze financiële wereld. Wanneer tijdens de oriënterende fase blijkt dat jouw wensen realistisch zijn en de puzzel compleet gemaakt kan worden door jou en mij samen. Dan ga ik graag de uitdaging, advies en bemiddelingstraject met jou aan!

Waarom kiezen voor Studieschuld Hypotheek?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
BIJ Studieschuld Hypotheek. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wilt u vrijblijvend en zonder verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden van Studieschuld Hypotheek?

Klik dan op de download button. U kunt hier zonder kosten onze Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument downloaden.

Download

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]