Financiële Coach

Geeft inzicht of jouw wensen mogelijk zijn!

Persoonlijke begeleiding bij het zoeken naar jouw droom woning. Meer weten lees dan verder. Of... .

Wil jij weten hoeveel hypotheek je kan krijgen?

Bereken dan nu gratis je hypotheek mogelijkheden en ontvang direct antwoord

Werkzaamheden Financiële Coach

Zo controleert jou Financiële Coach of jouw Werkgeversverklaring, Salarisstrook, BKR registratie, Kredietregistratie en Koopcontract in overeenstemming zijn met de eisen van de geldverstrekker. Heeft hij namens jou contact met de Verkoopmakelaar, Taxateur en Notaris. Van jou Financiële Coach ontvang je  een onafhankelijk hypotheekadvies. En denkt werkelijk aan alle benodigde aspecten zodat jouw wensen gerealiseerd worden.

Financiële Coach

De bemiddeling van de hypotheek is geheel objectief en in overeenstemming met jouw wensen.

Op deze website tref je verschillende (mobiele) contact mogelijkheden aan die in directe verbinding staan met mij. Zo kun je er gemakkelijk voor kiezen om mij nu op dit moment te bellen, mailen en of een WhatsApp bericht te sturen als je met een vraag zit welke jij beantwoord wilt hebben.

Stel gerust jouw vraag aan mij. Een vraag die beantwoordt is door jou eigen financiële coach brengt je tenslotte dichterbij je gewenste doel. Met een Studieschuld Hypotheek kun je nog steeds een huis kopen. De website Studieschuld Hypotheek is ontstaan doordat er steeds minder mensen in aanmerking komen om een huis te kopen.

Hiervoor zijn verschillende redenen te bedenken wat hiervan de oorzaak is. Een ervan is het hebben van een studieschuld of bijv. het niet en/of niet voldoende hebben van eigen geld. Een ieder die zich in deze situatie herkent heeft hiervoor zijn eigen verhaal. Voor deze doelgroepen kunnen er in bepaalde situaties toch mogelijkheden zijn om een huis te kopen. Vertel ons jouw verhaal.

De sleutel tot succes

Jou persoonlijke Financiële Coach is benieuwd naar jouw verhaal!

Door te kiezen voor Studieschuld Hypotheek krijg jij inzicht of jouw wensen mogelijk zijn. Wanneer jij geen eigen middelen hebt en/of deze niet wil gebruiken kies dan voor een Financiële Coach van STUDIESCHULD HYPOTHEEK. Ik ga jou werkelijk in het gehele traject meenemen op een zo efficiënt mogelijke manier. Deze efficiënte werkwijze houdt in dat je eerst een berekening laat maken.

Om deze juiste berekening voor jou te maken brengen wij jou geen kosten in rekening. Dit is geheel voor onze rekening. Wel vragen wij jou medewerking voor het aanleveren van de juiste gegevens. Deze gegevens zijn:

  • Meest recente salarisstrook (max. 2 maanden oud)
  • Ingevulde en ondertekende werkgeversverklaring
  • Vraag een recent BKR overzicht op
  • Heb jij of jou partner een eigen bedrijf dan dien je minimaal van 1 volledig kalenderjaar het fiscaal belastbaar inkomen voor belasting aftrek te kunnen aanleveren. Het meest doeltreffende en betrouwbare is wanneer jij van de afgelopen drie jaar jouw inkomen gegevens kunt overleggen aan ons.

Deze gegevens vormen de basis om de hoogte van jouw maximaal aan te vragen hypotheek te kunnen berekenen. Wanneer wij de berekening voor jou hebben gemaakt, deze samen met jou hebben gecommuniceerd kan jou zoektocht beginnen.

Benieuwd naar het succes verhaal van Studieschuld Hypotheek lees dan verder.

Mijn succesformule zit hem in 100% volledige ondersteuning en samenwerking met jou. Na de gemaakte berekening begint jou zoektocht naar jouw droomwoning. Heb je eenmaal jouw woning gevonden dan neem jij wederom contact met mij op. Wij samen bespreken, delen alle benodigde en relevante informatie en emotie met elkaar. Jijzelf blijft zelf de regie in handen houden.

Een bezichtiging

Het inplannen van een 1e bezichtiging

Wij samen bespreken de financiële haalbaarheid van jouw gevonden woning. Na mijn plan van aanpak met jou te hebben doorgenomen is de kans aanwezig dat de gevonden woning binnen jouw financiële mogelijkheden past.

Is dit het geval maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

Blijf gedurende de bezichtiging vooral neutraal. Wanneer jij jouw emotie en enthousiasme toont kost dit nou eenmaal geld. Vraagt de makelaar aan jou: wat vind je van de woning houdt jouw uitspraken dan neutraal. Stel tijdens de bezichtiging zelf ook vragen aan de makelaar en of verkopers.

Vraag altijd het volgende tijdens een bezichtiging:

Verkoop
Vraag aan de makelaar wat is de reden van verkoop!
Schade
Heeft het huis gebreken is er (nog) schade aan de woning (geweest)?
Oplevering
Wanneer is de overdracht van de woning mogelijk?

Een bod uitbrengen

Na een gedegen voorbereiding en kadastraal onderzoek kan er een gemotiveerd bod uitgebracht worden. Ervaring leert dat wanneer ik namens jou een bod uit breng richting de verkopende makelaar dit als professioneel en zakelijk wordt ervaren. Hierbij ga ik het gesprek aan met de verkopende makelaar en bespreek ik alle mogelijkheden met hem. Uiteraard mag jij dat ook zelf doen. 

Groot voordeel voor jou is, dat op het moment dat ik voor jou het bod uitbreng, de makelaar het gevoel krijgt dit is serieus. De geïnteresseerde koper heeft immers een Financieel Adviseur in de arm genomen. Dit geeft de verkopende partij de garantie dat bij de geïnteresseerde koper(s) er een inkomen controle is gedaan. Het krediet verleden is gecheckt bij de BKR. De arbeidsverhouding werknemer en werkgever bekend en akkoord is bevonden voor de hypotheek aanvraag.

Wil jij weten welke mogelijkheden jij hebt neem dan vrijblijvend contact met mij op. Met een Studieschuld Hypotheek kun je in bepaalde situaties nog steeds een Huis Kopen Zonder Eigen Geld. Wil jij meer informatie of heb je nog vragen dan nodig ik jou uit om contact op te nemen met mij. Lees jij dit bericht op jouw mobiel dan kun je mij bereiken door op één van de icoontjes hieronder in uw scherm weergegeven te klikken. Deze staan in directe contact met mij.

Waarom kiezen voor STUDIESCHULD HYPOTHEEK?

Persoonlijke Adviseur
Als jou Persoonlijke Adviseur krijg jij van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening ben jij ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij Studieschuld Hypotheek ben jij verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Wil jij vrijblijvend en zonder verplichtingen kennis nemen van de werkzaamheden en mogelijkheden bij Studieschuld Hypotheek?

Klik dan op de download button. Je kunt hier zonder kosten onze Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument downloaden.

Download

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]