Hypotheek met lage energie en maandlasten

Hypotheek met lage energie en maandlasten dat wil jij toch ook. Dat ligt ook binnen jou mogelijkheden wanneer je de hypotheek laat verzorgen door RegelingFD. Deze financiële dienstverlener weet alles van de hypotheek met lage energie en maandlasten.

Wil jij ook hypotheek advies en een Hypotheek met lage energie en maandlasten vul dan nu de aanvraag in:

Ja ik wil graag hypotheek advies
Vermeld de postcode en het huisnummer van het huis wat te koop staat.

 

Dankzij de specialistische kennis kunnen wij haarfijn voor jou het verschil berekenen hoeveel je aan hypotheek kan krijgen zonder deze energie besparende middelen en hoeveel hypotheek je kan krijgen met energie besparende middelen.

Energie besparende middelen zijn bijvoorbeeld:

 1. het plaatsen van zonnepanelen, hiermee gebruik je eerst de opgevangen energie uit de panelen en dan pas van de energie leverancier.
 2. ook kun je denken aan het isoleren van de spouwmuren. De warmte wordt zo beter vastgehouden er gaat dan minder energie verloren.
 3. een nieuwe energie zuinige HR ketel.
 4. huizen die nog zijn uitgerust met een boiler kunnen deze vervangen voor een zonneboiler.
 5. niet alle huizen zijn uitgerust met dak isolatie deze dak isolatie valt dan ook onder de energie besparende middelen.
 6. aanbrengen van een waterpomp.
 7. vloerisolatie wanneer de vloer is geïsoleerd gaat er minder warmte verloren.
 8. HR++ beglazing

Al deze middelen kun je inzetten om te zorgen voor lagere maandlasten. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze energie besparende middelen mee te financieren binnen de hypotheek. Zo kun je bovenop de gebruikelijke 101% hypotheek die kunt krijgen meer lenen tot maximaal 106%. Het gedeelte wat je meer leent dan de gebruikelijke 101% ben je wel verplicht om te gebruiken voor deze energie besparende middelen.

Tot een bedrag van € 9.000,00 blijft buiten de gebruikelijk toets en mag onder voorwaarde extra worden bij geleend.

Hypotheek met lage energie en maandlasten

zo blijft er geld over voor leuke zaken en bespaar je veel op je maandelijkse lasten

Voorwaarden energie besparende middelen en extra lenen zijn:

 • Je bruto jaarinkomen moet minimaal € 33.000,00 of meer zijn
 • je kunt bijvoorbeeld ook wonen in een woning met 0 op de meter, hierbij geld zelfs dat je tot € 25.000,00 euro meer mag financieren. Op deze woning moet wel een energieprestatie garantie certificaat zijn afgegeven welke 10 jaar geldig dient te zijn. Wat 0 op de meter inhoudt wordt uitgelegd via het RVO.

Ook komen er woningen met een A++ label of een gemeten energieprestatiecoëfficiënt met een waarde van maximaal 0.6 in aanmerking voor deze extra lening

Eerst even meer weten over RegelingFD kijk dan ook even op mijn Dienstverleningsdocument.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

  Contact met RegelingFD

  Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.