Flexwerkers en hypotheek mogelijkheden

Vraag nu een berekening Flexwerkers en hypotheek mogelijkheden aan.

Geef hieronder de inkomens weer van de afgelopen jaren
Voor flexwerkers en medewerkers met een tijdelijk dienstverband vraagt een hypotheekverstrekker naar het inkomen van de afgelopen 3 jaar! zo kunnen ze dan een gemiddeld inkomen berekenen

Geef hieronder de inkomens weer van de afgelopen jaren
Voor flexwerker en medewerkers met een tijdelijk dienstverband vraagt een hypotheekverstrekker naar het inkomen van de afgelopen 3 jaar! zo kunnen ze dan een gemiddeld inkomen berekenen
aanvullende gegevens vermeld deze dan hier

Flexwerker en Hypotheek mogelijkheden

 

Actuele Arbeidsrelatie

Hierbij maakt het voor jou niet uit dat je voor een uitzendbureau werkt. Jij kan als flexwerker dan ook een hypotheek krijgen op het inkomen wat is gebaseerd op het afgelopen jaar. Helaas doen nog niet alle hypotheekverstrekkers hier aan mee. Bij ons kun je navragen welke hypotheekverstrekkers hier aan mee doen neem dan  contact  met mij op. Een voorwaarde om in aanmerking te komen voor een hypotheek is dat er een perspectiefverklaring overlegd kan worden.

In deze verklaring wordt er naar meer zaken gekeken als alleen je bruto jaarinkomen. Zo worden er ook nog naar de volgende punten gekeken:

De perspectiefverklaring houdt rekening met het volgende:

 • welke opleiding(en) heb je gedaan
 • wat is jouw werkervaring kortom ze kijken onder andere naar het arbeidsverleden
 • de functie die je hebt of hebt gehad bij vorige werkgevers
 • hoe zijn je vaardigheden

Uitzendbureaus die werken met deze verklaring zijn:

 1. Randstad
 2. Tempoteam
 3. Yacht
 4. Adecco Group Nederland ( Binnen de Adecco group zijn medewerkers die werkzaam zijn via Ajilon, Badennoch & Clark, Pontoon en Lee Hecht Harrison) ook welkom
 5. Driessen HRM
 6. Faber Personeelsdiensten
 7. Happy Nurse
 8. Timing Uitzendteam
 9. Young Capital
 10. Actief werkt
 11. Otto Work Force
 12. Manpower

Nadere uitleg over de perspectiefverklaring

Deze verklaring kijkt naar jou kansen in de nabije toekomst. Hierbij wordt er gekeken of jij met deze kansen een stabiel inkomen kan behouden. Zo onderzoeken ze namelijk aan de hand van allerlei gegevens die een uitzendbureau tot hun beschikking heeft wat jou mogelijkheden zijn. Dit biedt dan ook mogelijkheden voor flexwerkers die op veel plaatsen kunnen werken.

Hypotheek mogelijkheden en flexwerkers zijn steeds meer een begrip anno 2017. Al met al is dit een positieve ontwikkeling in deze tijd waarin er veel flexwerkers zijn.

Mening van uitzendbureaus steeds belangrijker

Daarnaast vinden steeds meer hypotheekverstrekkers de mening van het uitzendbureau belangrijk. Zij hebben immers meer zicht op de werknemer. Een medewerker in dienst van een uitzendbureau wordt namelijk eerst heel kritisch besproken binnen het team van het uitzendbureau waarvoor jij werkzaam bent. Zo kunnen zij goed inschatten wat de sterke en minder sterke kanten zijn van een uitzendkracht.

Zij kijken o.a. naar je CV nemen contact op met je vorige werkgevers. Ook houden zij regelmatig een beoordelingsgesprek met hun werknemers. Dit heeft als gevolg dat hun beeldvorming over de werknemer optimaal is.

In aanmerking komen voor een perspectiefverklaring

Voor alle uitzendkrachten die werkzaam zijn voor bovenvermelde bureaus en deze verklaring willen aanvragen geld dat zij minimaal 1 jaar werkzaam zijn voor het uitzendbureau! Als gevolg van de vele gevallen ontslagen is er onder andere een grote markt ontstaan waarin veel mensen zijn gaan flexwerken. Deze groep werknemers zijn dan ook heel blij met deze ontstane mogelijkheid in de markt.

Dit blog bericht is gemaakt door Financieel Adviseur Johan Regeling van

Flexwerkers en hypotheek mogelijkheden

eigenaar van RegelingFD uit Amersfoort.

Flexwerkers en hypotheek mogelijkheden bij RegelingFD kunnen ze je er dus alles over vertellen. Kortom wacht niet langer en neem dus nu contact op met ons. Meer nieuws over hypotheken klik dan hier.

Voor informatie over flexwerkers en hun positie op de arbeidsmarkt.

Waarom kiezen voor RegelingFD?

Persoonlijke Adviseur
Als uw Persoonlijke Adviseur krijgt u van mij de volledige begeleiding van A t/m Z! Deze begeleiding staat garant voor een succesvolle aankoop.
Geen verplichtingen
Tot het moment van het ondertekenen van onze Opdracht tot Dienstverlening bent u ons niets verplicht, is alles nog vrijblijvend en zonder enige kosten.
100% Onafhankelijk
Bij RegelingFD. bent u verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheek advies. Er zijn geen financiële afspraken en of bindingen met hypotheek aanbieders.
24/7 Bereikbaar
Wij beantwoorden alle richting ons gestelde vragen altijd binnen 24uur en doen dit 7 dagen per week.

  Contact met RegelingFD

  Bij RegelingFD ben jij verzekerd van een eigen persoonlijke financiële adviseur. Heb je een vraag stel deze gerust aan mij en laat jouw gegevens achter.

  RegelingFD gaat uiteraard vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. Jouw financieel adviseur werkt volgens de wet en regelgeving van AVG.